Andre Rizo – Rental Media Entertainment
Andre Rizo

Andre Rizo

Un baiat dintr-o bucata, foarte comunicativ si serios. Producator si Dj de exceptie, se ocupa de Cursul de Productie Muzicala

Proiectul Andre Rizo a luat nastere in vara lui 2004 la mare, in Jupiter, la club Paradis. In toamna aceluiasi an, revenind in Bucuresti, Andre Rizo apare oficial ca resident  al clubului Pacha. A mixat alaturi de Jose Maria Ramon, Sonique, Terry Lee Brown Jr. & The Timewriter, Dj Optick, Adrian Efrimie, Christian Lepah etc. Andre Rizo a intrat in studio producand si remixind piese de la Trentemoller, Terry Lee Brown Jr. sau Jesica Hoop.

Momentul cel mai important pentru Andre Rizo, a fost cand cei de la “YourEvent” l-au contactat pentru a-i face warm-up, alaturi de Vali Barbulescu, lui Sander Van Doorn. In 2009 formeaza ARM Production unde incep productii pentru: Amadeus, Sasha Lopez, Mihai Traistariu, Claudio Cristo, Bryan Wilson, Dan Balan, El Negro, What’s Up si multi altii.

In anul 2012 lanseaza piesa Tu amor, piesa care a stat 4 saptamani in Top 10 la toate posturile de radio de specialitate. In iarna lui 2014 incepe propria emisiune la ProFm alaturi de Virgil Batista. In vara lui 2015 intra in echipa Dj High Way ca trainer de productie muzicala.

_________________________________________________________________________

Media

Related Projects