Christian Lepah – Rental Media Entertainment
Christian Lepah

Christian Lepah

O fire expansiva, plin de voie buna si energie pozitiva. Are de indeplinit 3 misiuni in cadrul scolii:

– Cursul de Dj Incepatori
– Cursul de Dj Avansati
– Soft Traktor

La varsta de 19 ani are sansa de a-si indeplini cea mai arzatoare dorinta: transmite viziunea sa muzicala publicului din cele mai cautate cluburi de la acea vreme cum ar fi: CottonTz Club, Bamboo, The Office Bucuresti si Office Lounge Mamaia.

Isi imbunatateste stilul de-a lungul anilor, prin imbinarea deep house cu tech house, creand astfel o experienta audio cu adevarat electrizanta. Artisti precum Cerrone, Jamie Lewis, Louie Vega si Dennis Ferrer au o mare influenta asupra lui, reprezentand  sursa de inspiratie a mixurilor sale. In ultimii ani a trecut de la stilul clasic la underground, fiind inspirat de artisti precum Loco Dice, Marco Carola si Luciano.

Ajutat de mentorul sau Alin Prandea isi imbunatateste tehnica si evolueaza constant astfel ca in anul 2011 devine rezident la Freddo Club din Bucuresti. Munca depusa da rezultate si 3 ani mai tarziu, incepe sa lucreze pentru Utv, ca DJ oficial la U Nights TV Show.

Anul 2014 aduce un progres major pentru Christian. Produce cateva piese impreuna cu Laresh V sub numele de “La Groove”. In varalui 2015 devine trainer al scolii de DJ din cadrul DJ High Way.

_________________________________________________________________________

Media

Related Projects